Available Space

Άλλοι σύνδεσμοι στην κατηγορία

 • Α. ΓΡΑΨΑΣ - Γύψινα Διακόσμηση Τσιμεντένια Ψευδοροφές
  Η εταιρία Α. Γράψας δραστηριοποιείται στον τομέα των γύψινων κατασκευών και διακόσμησης και προσφέρει έργο αρχιτεκτονικού ενδιαφέροντος με τις κατασκευές της.
  Η εταιρία, δραστηριοποιείται ως πρωτοπόρα εταιρία στο χώρο των γύψινων διακοσμήσεων, στις εφαρμογές ξηράς δόμησης και στις εξωτερικές κατασκευές με τη χρήση σύγχρονων υλικών.
  Η Α. Γράψας μέσα από μια μακροχρόνια πορεία έχει πλέον αποκτήσει τεχνογνωσία, εμπειρία στον χειρισμό μεγάλων έργων, υποδομή σε έμψυχο και άψυχο δυναμικό ώστε να μπορεί να ανταπεξέλθει σε όλων των ειδών τις κατασκευές.
  Με μεγαλύτερο ανταγωνιστικό της πλεονέκτημα την τεράστια ποικιλία σχεδίων αλλά και την ανάπτυξη του Δημιουργικού της τμήματος, έχει καταφέρει να ανανεώνει και να συντηρεί τα παλιά της σχέδια καθώς και να δημιουργεί νέα.
  Η Α. Γράψας αναλαμβάνει τη μελέτη, κατασκευή και την τοποθέτηση των προϊόντων της με τον πιο άψογο και κατασκευαστικά ορθό τρόπο. Το τμήμα κατασκευών που απαρτίζεται από αρχιτέκτονες, μηχανικούς, εργοδηγούς και εξειδικευμένους τεχνίτες έχει ως κύριο μέλημά του την άψογη και τεχνικά αρτιότερη υλοποίηση του έργου.
 • Στέλιος Μπατζάκας & Υιοί Ο.Ε. | Γύψινες διακοσμήσεις
  Η Εταιρεία Στέλιος Μπατζάκας & Υιοί Ο.Ε. ιδρύθηκε το 1960 ως απόσταγμα της αγάπης του Στέλιου Μπατζάκα για την εσωτερική διακόσμηση με κυρίαρχο υλικό τον γύψο.
  Έκτοτε με το πέρασμα του χρόνου και με την προσθήκη των τριών υιών του κατάφερε να εδραιωθεί στο χώρο, να επεκταθεί σε ανθρώπινο δυναμικό και να έχει πλέον τη δυνατότητα ανάληψης μεγάλων Δημόσιων Έργων αλλά και οποιασδήποτε άλλης εργασίας ζητηθεί.
  Το βιογραφικό της Εταιρείας μας είναι πλούσιο σε αναθέσεις έργων. Χαρακτηριστικά παραδείγματα είναι τα κάτωθι: Η Βουλή των Ελλήνων, Αιγινήτειο Νοσοκομείο, Αρεταίειο Νοσοκομείο, Χαροκόπειο Πανεπιστήμιο, Νομική Σχολή, Κολλέγιο Αθηνών κ.α.
  Η Εταιρεία Στέλιος Μπατζάκας & Υιοί Ο.Ε. έχει τη δυνατότητα ανάληψης ιδιωτικών και δημόσιων έργων, με πλεονέκτημα την προσωπική εργασία και την αδιάλειπτη παρουσία μας καθ' όλη τη διάρκεια της αποπεράτωσης του έργου.
 • GypsoArt
  Η gypsoart είναι η εταιρία που ασχολείται με γύψινες κατασκευές - γύψινα - γυψοσανίδες.

  Κατασκευάζει θόλους, ροζέτες σκαλιστές & μή, κιονόκρανα, κολώνες, κρυφούς φωτισμούς, φωτισμούς με αντάυγιες, σκαλιστά, κλασσικά & μοντέρνα γύψινα, οροφές, χωρίσματα, επενδύσεις & επενδύσεις τζακιού από γυψοσανίδα.

  Αναλαμβάνει αναπαλαιώσεις, ανακαινίσεις σπιτιών, γραφείων, κτηρίων.
 • γύψινα διακοσμητικά γυψος γυψοσανιδες ροζετες χωρισματα ψευδοροφες Γύψος Τέχνη Δ.Μαυρίκος Χαλανδρι Α
  γύψινα διακοσμητικά γυψος φυψοσανιδες ροζετες χωρισματα ψυδοροφες Γύψος Τέχνη Δ.Μαυρίκος Χαλανδρι Αθηνα

  Από το 1956 ο Δημήτρης Μαυρίκος ασχολείται και εργάζεται στον γύψο και στις τεχνικές του. Είχε την τύχη να μαθητεύσει κοντά στον διακεκριμένο μάστορα ΚΟΠΑΚΑΚΗ και να γνωρίσει τα μυστικά του υλικού και της τέχνης του.
  Η γρήγορη εξέλιξη του και η αγάπη του στη δουλειά τον οδηγούν το 1967
  να δημιουργήσει τη δική του επιχείρηση με την επωνυμία "ΓΥΨΟΣ &
  ΤΕΧΝΗ".
  Με συνέπεια στην ποιότητα ο Δ. Μαυρίκος δημιουργεί και παράγει μια μεγάλη και πλούσια σειρά καλλιτεχνικών γυψινων προϊόντων και η παρουσία του στην αγορά του κλάδου γίνεται σεβαστή. Κατασκευάζει και παράγει κίονες, κιονόκρανα, φουρούσια, ροζέτες και λούκια απλά και σκαλιστά. Ειδικές κατασκευές όπως ψευδοροφές με κρυφούς φωτισμούς, αψίδες και άλλες καλλιτεχνικές κατασκευές.
  Πέρα από τις γυψινες κατασκευές , γυψινες διακοσμησεις και τις τοποθετήσεις, εμπορεύεται όλα τα υλικά ξηράς δόμησης (γυψοσανίδες, μεταλλικούς σκελετούς, υλικά συναρμολόγησης, εργαλεία κλπ.)

  YouTube: http://www.youtube.com/watch?v=86028y331dw
  WebSite: http://www.kmavrikos.gr/index.php

  Επικοινωνία:
  Λ. Μεσογείων 309 (έναντι Μαιευτηρίου "ΙΑΣΩ") 115 21 Χαλάνδρι
  Τηλ.: 2106749682 Fax.: 2106771036
  Λ. Μαραθώνος 41, 111 22 Γέρακας
  Τηλ.: 2106046663, Fax.: 2106046663
 • ΓΥΨΙΝΟΣ ΔΙΑΚΟΣΜΟΣ
  Γύψινες διακοσμήσεις, εφαρμογές ξηράς δόμησης, ψευδοροφές, χωρίσματα, θερμομόνωση, αγάλματα, απλίκες, φωτισμός, θόλοι, καθρέπτες, καμάρες, κιονόκρανα, κολώνες, κουρτινιέρες, κρυφοί φωτισμοί, λούκια, γύψινες παραστάσεις ροζέτες, σκαλιστά, τακάκια, σκαλιστοί τάκοι, υπέρθυρα, φατινώματα, φουρούσια