Available Space

Σύνδεσμοι απο 12gods

Άλλοι σύνδεσμοι στην κατηγορία

 • ΔΑΠΑΝΗ.ΝΕΤ Εκδοση Κοινοχρήστων Λογαριασμών
  ΚΟΙΝΟΧΡΗΣΤΑ,ΕΞΟΔΑ,ΔΑΠΑΝΕΣ,ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΟΙΝΟΧΡΗΣΤΩΝ,ΕΞΟΔΑ ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΩΝ,ΓΝΩΜΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗ,ΔΑΠΑΝΗ, ΘΕΡΜΑΝΣΗ,ΕΚΔΟΣΗ ΚΟΙΝΟΧΡΗΣΤΩΝ
 • proXess ERP by [cyber]Arts
  Το proXess είναι ένα ολοκληρωμένο σύστημα μηχανογράφησης που στοχεύει στην ενοποίηση και την αποτελεσματική διαχείριση των διαφορετικών διαδικασιών μιας επιχείρησης.
 • ecorma.gr | Πλήρης E.R.P. σύστημα για την επιχείρηση σας
  Πλήρης E.R.P. σύστημα για την επιχείρηση σας
  Το ecorama απευθύνεται σε εμπόρους, σε καταστήματα λιανικής και γενικά σε όλους τους σύγχρονους επιχειρηματίες που θέλουν να έχουν πλήρη έλεγχο και εικόνα της επιχείρησής τους.
  Η ευελιξία του και η ευκολία χρήσης του το καθιστούν αναντικατάστατο εργαλείο.
  Το μικρό κόστος σε συνδυασμό με την εύκολη συντήρησή του αποτελούν εγγύηση για την επένδυσή σας.
  Οι σύγχρονες τεχνολογίες αιχμής το καθιστούν πρωτοποριακό και εύκολα εξελίξιμο σύμφωνα με την δική σας ανάπτυξη.
 • Welcome to SiEBEN :: Mobile, Internet, Systems Integration & Business Applications
  Η SiEBEN Innovative Solutions παρέχει καινοτόμες λύσεις πληροφορικής σε επιχειρήσεις, κάνοντας χρήση των πλέον σύγχρονων τεχνολογιών. Η συνεχής προσπάθεια για καινοτομία και η σημαντική εξειδίκευσή της σε σύγχρονους τομείς της πληροφορικής, την ανέδειξαν σε μια από τις κορυφαίες εταιρείες στον χώρο της υψηλής τεχνολογίας. Αυτή τη στιγμή η SiEBEN δραστηριοποιείται σε τέσσερις τομείς:
  Πρώτος τομέας της SiEBEN είναι το Mobile Division. Αναπτύσσουμε εφαρμογές που βασίζονται σε PDAs και SmartPhone. Η σειρά προϊόντων PocketBiz, που έχει αναπτύξει η εταιρεία, βοηθάει τους εν κινήσει χρήστες - εργαζόμενους της επιχείρησής σας να διεκπεραιώνουν τις καθημερινές τους εργασίες, ενώ βρίσκονται μακριά από την έδρα τους, δίνοντάς τους όμως τη δυνατότητα της άμεσης, αμφίδρομης επικοινωνίας με το κεντρικά πληροφοριακά συστήματα. Τα προϊόντα PocketBiz, πέραν της πλούσιας λειτουργικότητας που διαθέτουν, ενσωματώνουν πληθώρα τεχνολογικών καινοτομιών που τα καθιστούν πρωτοπόρα στην ελληνική αγορά.
  Δεύτερος τομέας δραστηριοποίησης της SiEBEN είναι το Internet & Intranet Division. Η SiEBEN αναλαμβάνει την υποστήριξη της εταιρείας σας από την απλή ανάπτυξη και φιλοξενία των ιστοσελίδων της έως την ανάπτυξη πολύπλοκων εμπορικών εφαρμογών, όπως την υλοποίηση συστημάτων B2B και B2C εμπορικών συναλλαγών (WebSell και TradeBiz), συστημάτων Document Management (ShareBiz), ενώ αναπτύσσει και ενσωματώνει στην επιχειρηματική οργάνωση της επιχείρησής σας Intranet Portals.
  Ένας άλλος σημαντικός τομέας δραστηριοποίησης είναι ο τομέας ολοκληρωμένων λύσεων, Systems Integration Division. Στα πλαίσια της δραστηριοποίησής της αυτής, η SiEBEN προσφέρει υπηρεσίες σχεδιασμού πληροφορικών συστημάτων και δικτύων, προμήθεια και εγκατάσταση υπολογιστικού και δικτυακού εξοπλισμού, ολοκληρωμένες λύσεις συλλειτουργίας, συγκέντρωσης και αναβάθμισης συστημάτων (Systems’ consolidation - Platform migration), διαχείριση πολύπλοκων έργων πληροφορικής, καθώς και συμβουλευτικές υπηρεσίες και μελέτες σκοπιμότητας.
  Τέλος, ένα πολύ δυναμικό τμήμα της SiEBEN με συνεχή ανάπτυξη είναι το Business Applications Division. Η εταιρία δραστηριοποιείται στο χώρο του Customer Relationship Management και του Enterprise Resource Planning αναλαμβάνοντας την υλοποίηση συστημάτων βασισμένων στο Microsoft Dynamics CRM στις εφαρμογές Soft1. Με την υλοποίηση συστημάτων CRM, η SiEBEN χρησιμοποιεί ένα εξαιρετικά δυνατό και παραμετροποιήσιμο εργαλείο για την καλύτερη οργάνωση των τμημάτων πωλήσεων και υποστήριξης στις εταιρείες. Επίσης, παρέχονται υπηρεσίες custom Reporting & Data Mining από το ERP σύστημα που διαθέτει η κάθε επιχείρηση.
  Η απήχηση των λύσεων της SiEBEN είναι εντυπωσιακή. Παρά το γεγονός ότι για την υλοποίηση των λύσεών της χρησιμοποιεί τις πλέον σύγχρονες, και συχνά πολύπλοκες, τεχνολογίες, ώστε να επιτύχει το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα, οι πελάτες της τις αποδέχονται χωρίς να νιώθουν το φόβο της τεχνολογίας. Σημαντικό ρόλο σε αυτό έχει παίξει ο εξαρχής σωστός σχεδιασμός των προϊόντων της, η άρτια επαγγελματική και επιστημονική κατάρτιση των στελεχών της, η πολυετής εμπειρία τους στο χώρο του e-business και η συνεχής εκπαίδευσή τους πάνω στις σύγχρονες τεχνολογίες και επιχειρηματικές πρακτικές. Παράλληλα, οι συνεργάτες που έχει επιλέξει η SiEBEN, ώστε να προσφέρει end - to - end λύσεις στους πελάτες της, αποτελούν καταξιωμένες εταιρείες στο χώρο τους, εξασφαλίζοντας την επιτυχία των συστημάτων που αναπτύσσει.
 • Δικτυακός τόπος της εταιρείας Πλήκτρο Software
  Η ΠΛΗΚΤΡΟ Software δραστηριοποιείται στην παραγωγή μηχανογραφικών λύσεων δίνοντας έμφαση στον τομέα της υγείας.
  Έχει στο ενεργητικό της την κατασκευή μιας σειράς προγραμμάτων που καλύπτουν τις ανάγκες διαφόρων ιατρικών ειδικοτήτων, καθώς και την μηχανογράφηση νοσοκομειακών και ιδιωτικών κλινικών και ιατρείων.
  Με μεγάλη γκάμα πελατών σε όλη την Ελλάδα και την Κύπρο, κατέχει ηγετική θέση στην παραγωγή ιατρικού λογισμικού, γεγονός που αποδεικνύεται και από τις κορυφαίες επιδόσεις και εκθειαστικές κριτικές που έχουν κερδίσει τα προγράμματά της σε παρουσιάσεις και συγκριτικά τεστ του ειδικού τύπου.