Available Space

Άλλοι σύνδεσμοι στην κατηγορία

 • ΜΑΣΑΖ,MASSAGE,ΣΥΣΚΕΥΕΣ ΜΑΣΑΖ,ΣΥΣΚΕΥΕΣ ΑΔΥΝΑΤΙΣΜΑΤΟΣ,ΣΥΣΚΕΥΕΣ,ΚΥΤΑΡΙΤΙΔΑ,ΡΥΤΙΔΕΣ,ΡΑΓΑΔΕΣ,ΠΑΧΟΣ,ΞΕΚΟΥΡ
  Η μάλαξη ή αλλιώς το μασάζ, ειναι η παλαιότερη αλλά και η πλέον χρησιμοποιούμενη μέθοδος παγκοσμίως, για την ανακούφιση του πόνου.
  Η θεραπευτική μέθοδος
  της μάλαξης γεννήθηκε με την εμφάνιση του ανθρώπου καθώς ο ίδιος αναζητούσε τρόπους να ανακουφιστεί απο τον πόνο μέσω της εντριβής και του αγγίγματος.
  Αργότερα, οι Κινέζοι μας δίνουν πολλές πληροφορίες για την μάλαξη και την
  θεραπευτική γυμναστική με αναφορές σε κείμενα των βιβλίων των: Kung Fu
  (2700 Π.Χ), Nei Ching (1000Π.Χ) και Tao ( 6ος αιώνας Π.Χ).
  Απο τους αρχαίους έως και τους σύγχρονους χρόνους, η θεραπευτική μάλαξη έχει περιγραφεί απο ποιητές, φιλοσόφους, ιστορικούς και θεραπευτές, τόσο ώς τέχνη
  όσο και ως επιστήμη.
  Στις μέρες μας, η επιστημονικά τεκμηριωμένη θεραπευτική δράση της μάλαξης αποδεικνύεται πολλαπλή.
  Συγκεκριμένα, η μάλαξη δρά ευεργετικά στη χαλάρωση του σώματος από μυϊκή ένταση και κόπωση, καταπραΰνει μυοσκελετικούς πόνους και προκαλεί ευεξία.
  Παράλληλα, βελτιώνει την λεμφική κυκλοφορία και διασπά το υποδόριο λίπος βοηθώντας στο αδυνάτισμα και την καταπολέμιση του τοπικού πάχους.
  Επιπλεον, βελτιώνει την εμφάνιση της επιδερμίδας αντιμετωπίζοντας αποτελεσματικά την κυτταρίτιδα κ.τ.λ.
  H εταιρεία μας πρεοσφέρει την δυνατότητα να έχετε και εσεις την μοναδική εμπειρία επιλέγοντας τις πολυθρόνες μασαζ ή τις συσκευές μασαζ
 • || NETKO || - Οικιακές ηλεκτρικές συσκευές και επαγγελματικά μηχανήματα...
  Η ΝΕΤΚΟ Α.Ε. (1980) προήλθε από την Κ. Νετκίδης & ΣΙΑ Ο.Ε. (1975) και καλύπτει με την εμπορική της δραστηριότητα την ευρύτερη περιοχή της Βόρειας Ελλάδας (Μακεδονία-Θράκη).
  Η έδρα της εταιρείας βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη σε ιδιόκτητο χώρο στην οδό Βασιλίσσης Όλγας 218, ενώ παράλληλα λειτουργούν και δύο ιδιόκτητα υποκαταστήματα: το Κέντρο Πληροφόρησης - Έκθεση Επίπλων Κουζίνας βρίσκεται στο κέντρο της πόλης (Μητροπόλεως 32), ενώ το Κέντρο Πληροφόρησης-Έκθεση Επαγγελματικών Συσκευών στην ανατολική Θεσσαλονίκη (Ιφιγενείας 11 & Κύπρου 1, Βυζάντιο).
  Συνοπτικά οι δραστηριότητες της εταιρείας περιλαμβάνουν:
  * Διάθεση με αποκλειστική αντιπροσώπευση και εμπορία των γερμανικών οικιακών, επαγγελματικών συσκευών και επίπλων κουζίνας Miele
  * Διάθεση με απευθείας εισαγωγή επαγγελματικών συσκευών εστίασης επώνυμων γερμανικών και άλλων οίκων όπως Rational, Winterhalter, Gram κ.ά.
  * Συνεργείο επισκευής με πλήρη παρακαταθήκη ανταλλακτικών για όλα τα παραπάνω
  Το "χαρτοφυλάκιο" της ΝΕΤΚΟ συνθέτουν ηχηρά και αξιόπιστα brand names ενώ αποστολή της εταιρείας αποτελεί η εξυπηρέτηση του πελάτη με την κάλυψη των αναγκών του σε ηλεκτρικές συσκευές και έπιπλα κουζίνας υψηλών ποιοτικών προδιαγραφών.
 • Ανταλλακτικά ηλεκτρικών συσκευών - Κομίνης
  Η εταιρεία Κομίνης Α.Ε. ιδρύθηκε το 1990 από τους αδερφούς Μιχάλη και Γιώργο Κομίνη και σύντομα καθιερώθηκε ως μία από τις κορυφαίες επιχειρήσεις στον κλάδο των ανταλλακτικών και αξεσουάρ ηλεκτρικών συσκευών και μικροσυσκευών.

  Με γκάμα που ανέρχεται σε 14.000 κωδικούς και πάνω από 1.000 συνεργάτες σε όλη την Ελλάδα, η εταιρεία έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη μεγάλων ονομάτων του χώρου. Το εξειδικευμένο προσωπικό της, με την πολύτιμη συμβολή των συνεργατών της, φροντίζει να παρακολουθεί συνεχώς τις εξελίξεις στις νέες συσκευές και τεχνολογίες και να παρέχει κάθε απαραίτητη πληροφορία στον πελάτη.

  Διαθέτει τα περισσότερα από τα ανταλλακτικά για όλες τις μάρκες και τα μοντέλα που κυκλοφορούν στην ελληνική αγορά. Η Κομίνης Α.Ε. είναι αποκλειστικός διανομέας των ανταλλακτικών όλων των συσκευών της Candy - Hoover Group και των προϊόντων Wpro της Whirlpool Corporation, καθώς και τοπικός συνεργάτης για το service και τα ανταλλακτικά των μικροσυσκευών των εταιρειών: Miele, Tefal Group, Fissler, Braun, Singer, Juro-Pro.
  * Ανταλλακτικά πλυντηρίου ρούχων
  * Ανταλλακτικά πλυντηρίου πιάτων
  * Ανταλλακτικά ηλεκτρικής σκούπας
  * Αντιστάσεις πλυντηρίου ρούχων
  * Ανταλλακτικά ψυγείου
  * Ανταλλακτικά κουζίνας
  * Μικροσυσκευές
  * Διάφορα (κλιματιστικά, θερμοσίφωνα κλπ)
  * Καθαριστικά
  * Σακούλες σκούπας
 • http://www.hardshop.gr
  Ηλεκτρονικό κατάστημα με είδη πληροφορικής και υπολογιστών . Εξαιρετικές τιμές και με άτοκες δόσεις , γρήγορη εξυπηρέτηση και μοναδικές προσφορές .
 • Η Candy γνωρίζει τον τρόπο
  Candy μια από τις μεγαλύτερες εταιρείες στον χώρο των οικιακών συσκευών σε διεθνές επίπεδο.
  Με μεγάλη τεχνολογική ανάπτυξη των συσκευών παρέχει προϊόντα και λύσεις που ανταποκρίνονται στις ανάγκες του σύγχρονου καταναλωτή.