Available Space

 • alcotester
  Τα Αλκοσκάν λειτουργούν με κέρματα και είναι τα μόνα τοίχου. Διαθέτει την πιο πρόσφατη στην αιχμή της αναπνοής τεχνολογία ανίχνευσης οινοπνεύματος, καθώς και η ακρίβεια και ισχυρά χαρακτηριστικά δεν είναι διαθέσιμα σε οποιοδήποτε άλλο προϊόν.
 • F.G. EUROPE A.E.
  Η F.G. EUROPE A.E. δραστηριοποιείται, στην εισαγωγή και εμπορία διαρκών καταναλωτικών αγαθών και ειδικότερα ηλεκτρικών οικιακών συσκευών όπως κλιματιστικών για οικιακή και επαγγελματική χρήση, λευκών ηλεκτρικών συσκευών, μαύρων συσκευών, μικροσυσκευών και στον τομέα των υπηρεσιών (κινητή τηλεφωνία).
  Είναι αποκλειστικός διανομέας των προϊόντων της FUJITSU GENERAL Ltd, (Fujitsu, General, Fuji Electric), σε δέκα χώρες της νοτιοανατολικής Ευρώπης (Ελλάδα, Βουλγαρία, Αλβανία, Π.Γ.Δ.Μ., Σερβία, Μαυροβούνιο, Βοσνία Ερζεγοβίνη, Ρουμανία, Τουρκία και Ιταλία για τα προϊόντα General).Στην Ελλάδα κατέχει την πρώτη θέση στις πωλήσεις κλιματιστικών μηχανημάτων.
 • ΜΑΣΑΖ,MASSAGE,ΣΥΣΚΕΥΕΣ ΜΑΣΑΖ,ΣΥΣΚΕΥΕΣ ΑΔΥΝΑΤΙΣΜΑΤΟΣ,ΣΥΣΚΕΥΕΣ,ΚΥΤΑΡΙΤΙΔΑ,ΡΥΤΙΔΕΣ,ΡΑΓΑΔΕΣ,ΠΑΧΟΣ,ΞΕΚΟΥΡ
  Η μάλαξη ή αλλιώς το μασάζ, ειναι η παλαιότερη αλλά και η πλέον χρησιμοποιούμενη μέθοδος παγκοσμίως, για την ανακούφιση του πόνου.
  Η θεραπευτική μέθοδος
  της μάλαξης γεννήθηκε με την εμφάνιση του ανθρώπου καθώς ο ίδιος αναζητούσε τρόπους να ανακουφιστεί απο τον πόνο μέσω της εντριβής και του αγγίγματος.
  Αργότερα, οι Κινέζοι μας δίνουν πολλές πληροφορίες για την μάλαξη και την
  θεραπευτική γυμναστική με αναφορές σε κείμενα των βιβλίων των: Kung Fu
  (2700 Π.Χ), Nei Ching (1000Π.Χ) και Tao ( 6ος αιώνας Π.Χ).
  Απο τους αρχαίους έως και τους σύγχρονους χρόνους, η θεραπευτική μάλαξη έχει περιγραφεί απο ποιητές, φιλοσόφους, ιστορικούς και θεραπευτές, τόσο ώς τέχνη
  όσο και ως επιστήμη.
  Στις μέρες μας, η επιστημονικά τεκμηριωμένη θεραπευτική δράση της μάλαξης αποδεικνύεται πολλαπλή.
  Συγκεκριμένα, η μάλαξη δρά ευεργετικά στη χαλάρωση του σώματος από μυϊκή ένταση και κόπωση, καταπραΰνει μυοσκελετικούς πόνους και προκαλεί ευεξία.
  Παράλληλα, βελτιώνει την λεμφική κυκλοφορία και διασπά το υποδόριο λίπος βοηθώντας στο αδυνάτισμα και την καταπολέμιση του τοπικού πάχους.
  Επιπλεον, βελτιώνει την εμφάνιση της επιδερμίδας αντιμετωπίζοντας αποτελεσματικά την κυτταρίτιδα κ.τ.λ.
  H εταιρεία μας πρεοσφέρει την δυνατότητα να έχετε και εσεις την μοναδική εμπειρία επιλέγοντας τις πολυθρόνες μασαζ ή τις συσκευές μασαζ
 • www.norm.gr
  Η NORM ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ Ε.Π.Ε. έχει την αντιπροσώπευση, εισαγωγή, πώληση και τεχνική υποστήριξη ηλεκτρονικών και επιστημονικών μηχανημάτων, συσκευών και οργάνων. Σ' αυτούς τους τομείς, στους οποίους η εμπειρία είναι μακροχρόνια και η γνώση του αντικειμένου μεγάλη, η Εταιρία κατέχει πλέον ηγετική θέση στην αγορά.
  Οι Δραστηριότητες
  Η ραγδαία εξέλιξη της Τεχνολογίας επιβάλλει πλέον την εξειδίκευση. Απο όλο λοιπόν το φάσμα των ηλεκτρονικών και επιστημονικών οργάνων η Εταιρία έχει επικεντρώσει τις δραστηριότητές της στους εξής κυρίως τομείς:
  1. Ηλεκτρονικά όργανα μετρήσεως και ελέγχου:
  Α. Προϊόντα: Παλμογράφοι, τροφοδοτικά τάσεως, συχνόμετρα, πολύμετρα, γεννήτριες σήματος, αναλυτές φάσματος, λογικοί αναλυτές, επικοινωνία ΙΕΕΕ-488, συστήματα data acquisition, καταγραφικά συστήματα.
  Β. Κύριοι Αντιπροσωπευόμενοι Οίκοι:
  - ΗΑΜΕG GmbH Γερμανίας,
  - DATAQINSTRUMENTSΗ.Π.Α.,
  - DELTA ELECTRONIKA B.V. Oλλανδίας.
  2. Συστήματα Υψηλού και Υπερ-Υψηλού Κενού:
  Α. Προϊόντα: Περιστροφικές αντλίες, αντλίες διαχύσεως, αντλίες turbo, μετρητικά και εξαρτήματα κενού, συστήματα εξαχνώσεως, συστήματα Sputtering.
  Β. Κύριοι Αντιπροσωπευόμενοι Οίκοι: ALCATEL Vacuum Technology Γαλλίας , VACOM GmbH Γερμανίας
  3. Οπτικά συστήματα και εξαρτήματα:
  Α. Προιόντα: Μονοχρωμάτορες, πηγές φωτός (υπερύθρου-ορατού-υπεριώδους), συστήματα ανιχνεύσεως φωτός (φωτοπολλαπλασιαστές, φωτοδίοδοι κλπ), οπτικές τράπεζες και εξαρτήματα, μικρομετατοπιστές, φακοί, πρίσματα, φράγματα και φίλτρα, εξαρτήματα.
  Οίκος: ORIEL CORPORATION Η.Π.Α, OPTO-SIGMA CORPORATION Η.Π.Α.
  4. Συστήματα Ηλεκτροφυσιολογίας: Συσκευές μελέτης ενδοκυττάριων δυναμικών, συστήματα εγχύσεως, ειδικοί ενισχυτές λήψεως και αναλύσεως φυσιολογικών παραμέτρων.
  Οίκος : DIGITIMER Ltd Mεγ. Βρεταννίας.
 • Ηλεκτρικές συσκευές Φασόης
  Κατάστημα με ηλεκτρονικά είδη και ηλεκτρικές οικιακές συσκευές Φασόης της ευρωπαϊκής αλυσίδας καταστημάτων ηλεκτρικών Euronics στην Ηλιούπολη.