Available Space

 • Σχεδιασμός Εκτύπωση Εντύπων
  Η Εταιρεία μας με πολυετή πείρα στο χώρο της προσφέρει υψηλού επιπέδου υπηρεσίες στον τομέα της ψηφιακής και αναλογικής εκτύπωσης αρχείων – εντύπων και της ψηφιοποίησης αναλογικού υλικού.
  Εκτύπωση Αρχείων
  Plotting
  Scanning – Ψηφιοποίηση
  Παραγωγή – εκτύπωση CD/DVD
  Φιλμογράφηση
  Δακτυλογράφηση – Επεξεργασία κειμένων
  Επαγγελματικά – Διαφημιστικά έντυπα
 • Όραση - Γραφικές Τέχνες - Σχεδιασμός παραγωγή εντύπω
  Η Όραση δημιουργήθηκε για να αντιπροσωπεύσει την ποιότητα, και την ταχύτητα στον κλάδο του εντύπου, και του Web design.
  Πιστεύουμε στην αποτελεσματικότητα της ομαδικής δουλειάς και το εφαρμόζουμε σε όλους τους τομείς.
  Σημαντικό για τον πελάτη, είναι ότι η εταιρία μας μπορεί να τον εξυπηρετήσει με «πακέτα» υπηρεσιών που καλύπτουν τις ανάγκες του.
  Υπηρεσίες
  Η Όραση «βλέπει» την αγορά με σεβασμό. Οι πελάτες μας γνωρίζουν ότι δεν εργαζόμαστε για εκείνους αλλά συνεργαζόμαστε μαζί τους..
  Σκοπός μας είναι να «βλέπουν» οι πελάτες μας μέσα από τις δικές μας δημιουργίες, αυτό που επιθυμούν για την επιχείρησή τους. Ο πρωταρχικός στόχος του πελάτη είναι και δικός μας. Η απόλυτη ικανοποίησή του είναι και αυτοσκοπός μας. Τα δεδομένα του πελάτη μελετούνται προσεκτικά και το αποτέλεσμα της δουλειάς μας, είναι το καλύτερο δυνατό που μπορεί να βρει στην αγορά.
  Σχεδιάζουμε και υλοποιούμε έντυπα μικρού και μεγάλου προϋπολογισμού, με την ίδια σοβαρότητα κι ενθουσιασμό.
  * Διαφ. έντυπα, Φυλλάδια
  * Μπλοκ, Τιμολόγια
  * Κάρτες, Επιστολόχαρτα, Φάκελοι
  * Κατάλογοι, Folder
  * Λογότυπα, Αφίσες
  * Κάρτες Χριστ/νων, Ημερολόγια
  * Καταχωρήσεις, Διαφ. φωτογραφία
  * Εκδόσεις, Web design
  * Διαφημιστικά δώρα
  Η Όραση για όλους εμάς, είναι αυτό ακριβώς που ζητούσαμε και βρισκόμαστε σ' αυτή όχι για βιοποριστικούς, αλλά για προσωπικούς λόγους.
  Τα υπόλοιπα έρχονται μόνα τους.
 • Ι.ΔΡΙΒΑΚΟΣ
  Η εταιρία ασχολείται με την κατασκευή μουσαμά για φορτηγά παντός τύπου και με τις ψηφιακές εκτυπώσεις σε μαγάλο format. Επίσης ασχολείται με την κάλυψη βιομηχανικών και επαγγελματικών χώρων.
  Αναλαμβάνουμε :
  ΜΟΥΣΑΜΑΔΕΣ ΦΟΡΤΗΓΩΝ
  Με σύγχρονες μεθόδους παραγωγής και σ' ένα εργοστασιακό χώρο που στεγάζει μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας, επικεντρώνουμε το ενδιαφέρον μας στη λεπτομέρεια και στις ιδιαιτερότητες του κάθε φορτηγού...
  ΨΗΦΙΑΚΗ ΕΚΤΥΠΩΣΗ
  Η εταιρία μας, με μηχανήματα ψηφιακής εκτύπωσης στα 720 dpi και εξειδικευμένο προσωπικό, μπορούν να προκαλέσουν με τις αποδόσεις τους και τον πιο απαιτητικό πελάτη...
  ΚΑΛΥΨΕΙΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΧΩΡΩΝ
  Η εμπειρία της εταιρίας μας στην κάλυψη βιομηχανικών και επαγγελματικών χώρων αριθμεί πάνω από 30 χρόνια. Η εμπειρία αυτή λοιπόν, μας δίνει το προβάδισμα στον χώρο αυτό, σε θέματα τεχνογνωσίας και μεθοδικότητας.
 • ΧΑΡΤΑ Α.Ε.
  H εταιρία ΧΑΡΤΑ Α.Ε. ιδρύθηκε το 1997 και έκτοτε συνεχίζει την δυναμική πορεία της στο χώρο της έντυπης επικοινωνίας. Σκοπός της εταιρίας μας είναι
  α) η εισαγωγή και εμπορία χάρτου και
  β) ο σχεδιασμός και η επιμέλεια όλης της παραγωγικής διαδικασίας πάσης φύσεως περιοδικών και εντύπων.
  Η στελέχωση της εταιρίας με έμπειρο και εξειδικευμένο ανθρώπινο δυναμικό σε συνάρτηση με την πολύχρονη πείρα της στην εισαγωγή και προμήθεια χαρτιού από την ίδια, εγγυάται την άριστη ποιότητα και διεκπεραίωση των εργασιών της.
 • Typooffset - Καγκελίδης-Μάρκογλου
  Η typooffset είναι στις γραφικές τέχνες καλύπτοντας εκτυπώσεις για έντυπα, αφίσες, μενού, αυτοκόλλητα, ετικέτες, επιστολόχαρτα, προσκλήσεις, φάκελα και συσκευασίες.

  Στις υπηρεσίες που παρέχει συμπεριλαμβάνονται δημιουργία μακετών, διαχωρισμοί, ενθέσεις, σελιδοποίηση, ηλεκτρονικό μοντάζ, δοκίμιο, κοπτικά και επιμέλεια.